Arkiv

Börja med ridning

Om du är nybörjare i ridning, är det viktigt att du börjar rida med omsorg. Du måste lära dig att komma igång med dina hästar, så att du kan ha kul och vara framgångsrik på att rida. Denna artikel hjälper dig att lära dig att komma igång med ridning.

Först och främst måste du bestämma vilken typ av ridning du vill göra. Vill du lära dig grundläggande ridning eller vill du tävla i hästkapplöpning? Du kan lära dig grundläggande ridning och hoppa högre än många ryttare som just har börjat rida professionellt. När du börjar lära dig kanske du kan hoppa mycket högre än du kan när du fortfarande är nybörjare. Du kanske kan hoppa och vända utan att verkligen svettas.

Köpa en egen häst

När du vet vilken typ av ridning du vill göra, måste du besluta om en häst. Få en ansedd häst veterinär kan råda dig. Denna person bör veta skillnaderna mellan friska hästar och de som behöver extra vård. Du bör få en ansedd häst tränare att träna din häst och lära dig hur man kommer igång med din ridning.

Innan du börjar träna din häst, bör du öva ridning en väns häst för ett par dagar. Detta ger dig en bättre uppfattning om hur din häst kommer att reagera på ryttare och andra hästar i ringen. Du bör öva att göra skarpa svängar, släppa benet, turas om ridning hästen, ridning långsamt, och använda handsignaler.

Om du får rida och du inte är bekväm ridning din häst, fortsätt inte att försöka rida en häst du inte är bekant med. Hitta någon som har förmågan att rida din häst. När du har hittat en professionell som kan rida din häst, dina chanser att bli skadad är mycket mindre.

Hästar skiljer sig mycket från människor. Du bör inte försöka komma in i situationer som kan skada din häst. En nybörjare ryttare kommer att hamna skada sin häst och för det mesta, det är vad som kommer att hända.

Övning är ett bra sätt få hästen bekväm med ryttaren innan de kommer in i ringen. Det kommer också att hjälpa dig att hitta rätt hållning och om du faller, kommer detta att hjälpa dig att sluta snabbt.

När du är bekväm med hästen, kan du ta ut den i ridning ringen. Förvänta dig inte att fungera som en professionell och inte avskräckas om du har en olycka eller bryta benet. Nybörjare i ridning bör alltid arbeta för att förbättra sina ridning färdigheter.

För mer information om hälsa besök denna sida.