Arkiv

Köpa fastighet på den engelska landsbygden

Med Storbritanniens ständigt föränderliga och modernare landskap, det finns ingen överraskning att så många människor överväger att köpa ett hem på landsbygden. För dem som vill flytta in på landsbygden, kan landsbygden egendom verkar lite dyr men är faktiskt ganska prisvärd om du vet var du ska leta. Ett bra sätt att hitta prisvärda landsbygden fastigheter till salu är genom att använda en specialist egendom webbplats, såsom Countrywide.com.

För dem som bor i Storbritannien som funderar på att köpa ett hus på landsbygden, det finns några saker att tänka på när man söker efter landsbygden fastigheter till salu. För det första, inte skjutas upp av fastighetspriserna som verkar lite hög. Medan många av fastigheterna på marknaden kan anses vara ”överkomliga”, det finns gott om platser på marknaden som är prissatta långt över vad de flesta människor har råd. Detta betyder inte att du måste åka på semester för att köpa fastighet på landsbygden – det betyder bara att för många människor, att hitta billiga erbjudanden är en utmaning, särskilt som många fastigheter finns på marknaden i flera år. Fastighetsmäklare kommer att ha en rad alternativ för dem som vill köpa fastighet på landsbygden. För det första är majoriteten av dessa fastigheter fortfarande privatägda. Detta innebär att de på grund av bristen på lager är mycket billigare än de skulle vara på den öppna marknaden. Dessutom är de flesta fastigheter som anges mot vackra georgiska terrasser, vilket gör dem verkar mycket mer önskvärt att potentiella köpare.

Privata fastighetsförsäljningar

Men de flesta fastigheter i den privata sektorn är ofta mycket mindre. De kan fortfarande ha huvudbyggnaden, och kanske även andra förlängningar, men de kommer inte att ha de bästa inredningsdetaljerna eller kanske bara vistas i grundläggande men moderna strukturer. Återigen betyder detta inte att de är prissatta högt. Det betyder bara att kostnaden för att underhålla och renovera en fastighet på den öppna marknaden är mycket högre. De flesta bostäder på landsbygden säljs också privat, även om det finns fler fastigheter på marknaden för dem som behöver flytta. Detta betyder inte att landsbygdens fastigheter är diskonterade – de är ofta de billigaste där ute, helt enkelt för att det inte finns tillräckligt av dem för att motivera den enorma begärt pris många fastighetsmäklare be om. Återigen, om du funderar på att flytta in på landsbygden, bör detta inte vara ett problem.

För dem som vill köpa en fastighet på landsbygden, det finns några andra faktorer att tänka på. För det första, om du funderar på att köpa landsbygden egendom, bör du kunna besöka ett land fastighetsmäklare kontor i ditt lokala område. Dessutom bör du överväga om du ens ska besöka ett land fastighetsmäklare kontor, eftersom många fastighetsmäklare har försäljning pågår året runt. Om du ska köpa landsbygden fastigheter, bör du kontrollera att de annonseras så snart som möjligt. Många mäklare lägga sin försäljning på is, för att koncentrera sig på ”högsäsonger” såsom sommarmånaderna. Du bör dock komma ihåg att dessa egenskaper kommer fortfarande att finnas på marknaden under en tid. Dessutom, om du har lyxen att kunna köpa privat, kanske du vill överväga att erbjuda en inteckning för en lägre ränta.

För många människor, köpa en fastighet på landsbygden har aldrig varit enklare, tack vare teknik och enkel kommunikation, men tanken på att äga ett hem på landsbygden betyder inte nödvändigtvis att du kommer att få betala så mycket. Genom att använda en specialist online egendom webbplats, kan du ofta hitta billiga erbjudanden som inte finns på något annat sätt.

Besök fastighetsforvarv.se för vidare information.