Arkiv

Kettlebells – nytt träningsredskap

När det gäller kettlebells gå, är detta en ganska ny form av träningsutrustning som har funnits i ett par decennier. Jag ska gå igenom de olika typerna av kettlebells tillgängliga för att hjälpa dig att avgöra vilken som är bäst för dig.Den första typen av kettlebells hittar du är spaken, eller spetsade bollar och många kettlebell träningshjälpmedel som Viking vev och kettlebells pistol. Dessa delar av utrustning är vanligtvis mycket tung men fungerar bra för kettlebell övningar. De är den tyngsta av sorten.

Träningspass

När du lyfter kettlebells med konventionella vikter kan de vara extremt smärtsamma i axelområdet. Detta beror på att de används för att träna armarna. När du använder en spetsad boll för att träna dina armar de kan ha en mycket mer mild effekt på axlarna. Medan den spetsade bollen design utvecklades för att underlätta i utbildningen av benen, det har många andra användningsområden. Till exempel kan spikens knogar fungera som handtag som bärs i slutet av övningen. Du kan också använda handtagen för att utföra vissa styrkerörelser som kräver mer stöd. Detta bidrar till att bygga stöd i musklerna i ryggen. Fjäderbollen utvecklades för att lindra viktproblemet med kettlebells. Kulan kan släppas från midjehöjd för att ge kettlebell användaren stabilitet och stöd. Du kan använda fjäderbollen för att stabilisera hela kroppen under knäböj och död hiss.

Idrottare har använt kettlebells under en lång tid för att skapa ström, men kettlebell idrottsman inte får samma träning som löpare eller basketspelare får när du använder bollen. Men, både kettlebell lyft  kan idrottsman  dra nytta av mångsidigheten i tennisbollen. Dessutom kan bollen du utföra rycka från golvet eller från marken också.

Sammanfattningsvis finns det tre olika stilar av kettlebells att välja mellan. Den spetsade bollen, vårbollen och tennisbollen. Var och en har sina fördelar och nackdelar, men de kan alla vara användbara på ett eller annat sätt.Om du letar efter en ny och effektiv träning, kanske du vill överväga att använda kettlebell i din typiska kettlebell träning. Dessa kettlebells är ett bra alternativ till vikter och de flesta människor är inte bekant med dem och det gör dem till en idealisk plats att börja om du är obekant med dessa produkter.

Träningsinspiration finns på denna sida halsoateljen.se.