Arkiv

Hitta de bästa vingårdarna genom att boka en guidat tur

Många människor vill resa till olika vingårdar och lära sig mer om vin från skaparna själva.  Du kan prova att gå in i din lokala livsmedelsbutik och fråga om det finns några gårdar som har en vinbutik som specialiserat sig på vinresor och upptäcka nya viner på en vingård. Sanningen är att du förmodligen måste gå och se det för att tro det, eftersom det finns få platser som erbjuder vingårds turer. Ibland är det inte mycket vettigt att ta en tur, eftersom du inte lär dig alla hemligheter om vingården.

Faktum är att många vingårdar föredrar att besökare bara ta med vänner och familjemedlemmar. Du kanske tror att du är äventyrlig och vill exponera dina vänner och familj för vinvärlden, men vinturer kan bli tråkiga. Av denna anledning har jag skrivit reseguider som hjälper resenärer att hitta vingårdar som erbjuder vinturer. Eftersom så många människor inte tar sig tid att upptäcka nya viner på en vingård, kommer du att bli förvånad över hur många det finns.

Vinregioner i världen

Travellance av David Lebovitz börjar med en sektion om vingårdar som är välkända runt om i världen. Dessa är de som har varit med i populära böcker eller resetidningar. Det inkluderar vinregioner som Chianti, Bordeaux, Bourgogne, Cabernet Sauvignon, Merlot och Pinot Noir. Hans bok fokuserar på oberoende vingårdar i Italien, Frankrike, Portugal, Kalifornien, Oregon, Australien och mycket mer.

Touring Magazine har en reseguide som har en bredare syn på turné runt om i världen. Guiden omfattar Österrike, Belgien, Kalifornien, Centraleuropa, Frankrike, Italien, Nya Zeeland, Sydafrika, Schweiz och USA. Dessa är de vingårdar som författarna har samplat och grundligt forskat.

Travellance by Andrea Schwab är en detaljerad vinprovningsguide. Boken ger djupgående beskrivningar om de druvsorter som används, liksom de vinstilar och regioner som finns med i var och en. Den har avsnitt om Chianti, Merlot, Pinot Noir, Riesling, och många andra.

Först, Wines at Work av Joyce Mallory lär om historien om vinframställning, följt av mer information om nya viner som görs idag. Boken innehåller avsnitt om hur man skördar druvor, hur man håller viner svala, och många fler. Joyce Mallory är en före detta vinmakare själv, så du kan vara säker på att hon vet vad hon pratar om.

Travellance av Alice Binford använder också faktiska platser för vingårdar i Frankrike, Italien och Nya Zeeland. Den innehåller bilder av viner som produceras på varje plats. Varje sida har också illustrationer av vinetikett.

Touring magazines unika vinguide fokuserar på turer som fokuserar på vinframställning och provsmakning. En av de delar av guiden handlar om Italien, inklusive de olika sorterna av druva och även där druvorna odlas. Den innehåller också avsnitt om Italiens många vinfestivaler, en karta över regionen och ett avsnitt om nya vingårdar öppning.

Var och en av dessa guider är tänkt att hjälpa dig att hitta den perfekta vingårds turer som ger upplevelser som du aldrig kommer att glömma. Det finns vinbutiker som erbjuder turer men de flesta människor föredrar att ta sig tid att lära sig om kulturen och traditionerna i de olika regionerna som producerar vin, i stället för de typer av vin som görs där. Dessa är alla bra ställen att börja när du planerar att hitta vingårdsturer. Nu behöver du bara hitta dem och börja ha kul!

Detta är en bra blogg resebilder.bloggportal.com om resor.